Prekrasno druženje: Prodavali cvijeće, plesali i pjevali do kasno u noć

Podravski list profile

U organizaciji Udruge žena Ruža iz Imbrivca u subotu je u društvenom domu u Imbriovcu održano tradicionalno druženje udruga žena Sajam cvijeća. Kao i svake godine okupljeni su mogli kupiti cvijeće za svoje balkone, prozore i vrt, a društveni dom bio je do kraja ispunjen članicama tridesetak udruga žena.

– Prigodni igrokaz upriličile su članice Udruge žena Mak iz Velike Mučne, a nakon toga uslijedila je večera i druženje s našim domaćim Dijana bendom. Održali smo i naš ‘ples sa zvijezdana’ na kojem su se članice udruga natjecale u plesu, a prva tri para osvojila su vrijedne nagrade. Ove godine su nam po prvi puta došle i članice dvije udruge žena iz varaždinske županije tako da susret više nije samo rezerviran za našu županiju – rekla je predsjednica Udruge žena Ruža Štefica Marijančić.

Posebnost ovog događanja je ta da su žene na večeri tradicionalno dvorili domaći vatrogasci u svojim vatrogasnim udrugama, a događanje su uveličali gosti iz Općine Đelekovec, mjesne škole, nogometnog kluba i dobrovoljnih vatrogasaca.

FOTO Nikola Wolf

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti