Prekrasno druženje: Prodavali cvijeće, plesali i pjevali do kasno u noć

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U organizaciji Udruge žena Ruža iz Imbrivca u subotu je u društvenom domu u Imbriovcu održano tradicionalno druženje udruga žena Sajam cvijeća. Kao i svake godine okupljeni su mogli kupiti cvijeće za svoje balkone, prozore i vrt, a društveni dom bio je do kraja ispunjen članicama tridesetak udruga žena.

– Prigodni igrokaz upriličile su članice Udruge žena Mak iz Velike Mučne, a nakon toga uslijedila je večera i druženje s našim domaćim Dijana bendom. Održali smo i naš ‘ples sa zvijezdana’ na kojem su se članice udruga natjecale u plesu, a prva tri para osvojila su vrijedne nagrade. Ove godine su nam po prvi puta došle i članice dvije udruge žena iz varaždinske županije tako da susret više nije samo rezerviran za našu županiju – rekla je predsjednica Udruge žena Ruža Štefica Marijančić.

Posebnost ovog događanja je ta da su žene na večeri tradicionalno dvorili domaći vatrogasci u svojim vatrogasnim udrugama, a događanje su uveličali gosti iz Općine Đelekovec, mjesne škole, nogometnog kluba i dobrovoljnih vatrogasaca.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI