Premijer Plenković zajedno s ministrima danas boravi u Koprivnici

U Podravkinom rekreacijskom centru u organizaciji Večernjeg lista u suradnji s Podravkom danas se održava tematska konferencija “Hrvatska kakvu trebamo – Ekonomska politika u funkciji podizanja konkurentnosti hrvatskog gospodarstva”, posvećena efektima aktualne ekonomske i fiskalne politike na ukupne gospodarske tokove.

Konferenciju su otvorili pozdravnim govorima glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić, a nakon njega govor je održao premijer Andrej Plenković, u kojem se dotaknuo aktualnog stanja u hrvatskom gospodarstvu, problemima i izazovima koji su prethodili, posebno u vrijeme globalne krize uzrokovane pandemijom, s optimističnim pogledom prema budućnosti.

Prema programu zati mslijedi panel diskusija na kojoj sudjeluju Zdravko Marić, potpredsjednik Vlade i ministar financija, Martina Dalić, predsjednica Uprave Podravke, Marko remenar, presjednik Uprave Adris grupe, Fabris Peruško, glavni izvršni direktor Fortenova grupe, Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a te Pavao Vujnovac, predsjednik Uprave Energia naturalis Grupe.

Premijer Plenković sa suradnicima nakon pozdravnog govora uputio se na sastanak u zgradu Koprivničko-križevačke županije, gdje se sastao s gradonačelnikom Koprivnice Mišelom Jakšićem i županom Darkom Korenom, gdje će biti govora o nacionalnim i županijskim projektima koji se provode u našoj županiji uz ostala pitanja.

Foto: Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI