PREMIJER U PIVNICI Milanović: Nemate više pivo Podravka? Dobro, dajte onda jedno rezano…

Kao mladi kadar minstarstva vanjskih poslova 90-ih godina s pivom Podravka prvi se put susreo dok je poslom odlazio u Mađarsku pa u Koprivnicu navraćao na okrjepu. Tad je prvi put kušao Podravku i taj žufko-slatki okus prilično mu se svidio


Autor: podravski.hr — 08.05.2013. / 9:01 Stil

KOPRIVNICA – Šef SDP-a, hrvatski premijer Zoran Milanović ‘opalio’ je jučer poslijepodne brzinski predizborni road show po našoj županiji u kojoj je došao dati potporu stranačkim kandidatima za najviše funkcije. Krenuo je iz Đurđevca, zadržao se u središtu Koprivnice na pivu i telećem pečenju te na povratku doma zastao u Križevcima.
U pivnici u Koprivnici osvježio se rezanim pivom. Najprije je htio naručiti njemu omiljeno pivo, Podravku, pa se začudio što se taj brand više ne proizvodi. Inače, Milanović se kao mladi kadar minstarstva vanjskih poslova 90-ih godina s pivom Podravka prvi put susreo dok je poslom odlazio u Mađarsku pa u Koprivnicu navraćao na okrjepu. Tad je prvi put kušao pivo Podravku i taj žufki okus prilično mu se svidio.
Milanović je u Koprivnici naglasio kako kompaniji Podravka za razvoj treba svježi kapital te potvrdio da će uskoro državni udjel pasti ispod 26 posto zbog najavljene dokapitalizacije.
Izvještavaju: EMA GREGUREK I DUBRAVKO VUTUC
milanovic pivo podravka
– U jesen 2007. godine Milanović je u pivnici zadnji put uživao u omiljenom pivu