Premijera: Predstava će dobro zabaviti i nasmijati sve ljubitelje kazališta

Gradsko kazalište Đurđevac za predstojeće će blagdane građane razveseliti novom komedijom Župljani u potrebi, za koju su tekst napisali predsjednik Matija Bažulić i Jelena Jagar. Njih dvoje su ujedno i režirali novu predstavu za koju vjeruju da će, kao i prijašnje komedije, biti pravi hit.

– Prije premijere ne želimo otkrivati samu radnju predstave, no jamčimo da će predstava dobro zabaviti i nasmijati publiku jer smo svjesni da su upravo te stvari u ovo pandemijsko vrijeme najpotrebnije građanima – ističe Matija Bažulić.  U glavnoj ulozi je Mario Brcković, a glumačku ekipu još čine: Evgenij Jakubovskij, Viktorija Filipović, Anja Cik, Ana – Marija Barkić, Lana Plazek, Niko Fusić, Nika Hrvoić, Ema Ciganović, Lea Treščec, Želimir Hrvatić i Matija Šantek, dok je za tehniku zadužen Krešo Kovačev.

-Glumačka ekipa je sjajna i novi mladi glumci koje smo dobili odlično su se snašli u svojim ulogama – kaže Matija Bažulić.

Premijera predstave je 23. prosinca u 20 sati u Domu kulture. Repriza će biti izvedena 26. prosinca u 20 sati, a dodatne dvije izvedbe na rasporedu su 30. prosinca i 7. siječnja također u 20 sati.

– Već sad vlada velik interes za predstavu pa ćemo tijekom blagdana imati čak četiri izvedbe. Ulaz na izvedbe je besplatan, uz dobrovoljni prilog, a kako bismo ispoštovali epidemiološke mjere, svi će posjetitelji morati imati covid potvrde – zaključio je Matija Bažulić.

FOTO Krešo Kovačev

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI