ŠOKANTNO Preminuo muškarac kojeg je pregazila vozačica dok je bez svijesti ležao na cesti

Kad stignu nalazi bolničke obdukcije, tužitelji će odlučiti što će učiniti u pravosudnom smislu u vezi s nesretnim događajem


Autor: podravski.hr — 27.03.2018. / 10:01 Crna kronika

Mjesto u Hlebinama na kojemu se dogodila strašna tragedija

Muškarac (66) kojeg je u nedjelju navečer oko 20 sati VW polom pregazila vozačica (57) u Hlebinama nedaleko od Koprivnice, jučer navečer podlegao je ozljedama u koprivničkoj Općoj bolnici.
Potvrdila nam je to danas Dijana Žagar, pomoćnica glasnogovornika Policijske uprave koprivničko-križevačke.
Nesretnik je ležao na kolniku kada je na njega VW polom naletjela vozačica koja nije bila pod utjecajem alkohola. O nesreći smo izvijestili na našem portalu.
Vozačica je upravljala neosvijetljenim dijelom Ulice bana Josipa Jelačića, no nije na vrijeme mogla zaustaviti automobil pred nesretnikom koji je ležao poprijeko desne strane kolnika.
Očevid su obavili službenici koprivničke prometne policije, a kako nam je rekla Dijana Žagar, sve korisne informacije koje su prikupili tijekom očevida objediniti će i proslijediti u posebnom izvješću Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.
Za sutra je na Odjelu patologije koprivničke bolnice određena obdukcija mrtvog tijela nesretnika. Za sada nije poznato je li bio alkoholiziran u trenutku nesreće. Odmah nakon nesreće prebačen je na Jedinicu intenzivnog liječenja gdje su liječnici na žalost u večernjim satima izgubili bitku za njegov život.
Vozačica VW pola nije bila alkoholizirana, a kad stignu nalazi bolničke obdukcije, tužitelji će odlučiti što će učiniti u pravosudnom smislu u vezi nesretnim događajem. (ke)
FOTO: NIKOLA WOLF