Premještaji župnika: Vlč. Preiner u Pitomaču, Piskač u Lepoglavu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Varaždinski biskup Bože Radoš donio je odluku o premještajima župnika. Vlč. Siniša Preiner razrješuje se službe župnika u Župi Sveta tri kralja u Goli i službe župnog upravitelja u Župi Presvetog Trojstva u Ždali i imenuje se župnikom u Župi sv. Vida mučenika u Pitomači, a na njegovo mjesto dolazi Stjepan Šoštarić iz Župe Uznesenja BDM u Belici.

Mladomisnik Filip Jakupec iz Pitomače bit će župni vikar u Đurđevcu

Vlč. Ivica Puškadija u Župi sv. Vida mučenika u Pitomači imenuje se župnikom u Župi sv. Majke Terezije u Starigradu u Koprivnici, a tamošnji župnik Nenad Piskač imenuje se župnikom u Župi Bezgrešnog Začeća BDM u Lepoglavi. Vlč. Nikola Markušić razrješuje se službe župnika u Župi sv. Josipa u Novom Virju i imenuje se župnikom u Župi Majke Božje Fatimske u Orehovici i biskupijskim povjerenikom za pastoral Roma, a zamjenjuje ga Vlč. Damir Slamek iz toga mjesta.

Vlč. Karlo Kruljac razrješuje se službe župnog vikara u Župi sv. Vida mučenika u Pitomači i imenuje se župnim vikarom u Župi sv. Jakoba Starijeg apostola u Prelogu, a na njegovo mjesto dolazi vlč. Lovro Biškup, mladomisnik. Vlč. Filip Jakupec, mladomisnik, imenuje se župnim vikarom u Župi sv. Jurja mučenika u Đurđevcu. Župnici nove dužnosti preuzimaju krajem kolovoza.

Foto: Arhiva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI