Prepelici novo lovište: Bilogora brisana iz registra zbog dugova od naleta divljači

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Lovačka udruga Prepelica iz Đurđevca sa Županijom je potpisala ugovor o zakupu otvorenog lovišta u Hampovici pokraj Virja. Na natječaj za zakup lovišta pristigle su tri ponude, a najpovoljnija je bila ona đurđevačke Udruge. Bivši lovozakupnik, Lovačka udruga Bilogora iz Hampovice, izbrisana je iz registra udruga zbog stečaja koji su uzrokovale odštete od naleti na divljač u prometu. U vrijeme nastalih šteta lovište je bilo osigurano, ali zbog limita sporovi su izgubljeni te je na udrugu pao teret plaćanja i šteta i sudskih troškova.

– Novom zajedničkom policom osiguranja ovaj je problem uvelike riješen na zadovoljstvo lovačkih udruga s područja naše županije, a i šire. Sad nas očekuje da prema ugovoru o zakupu dostavimo svu dokumentaciju potrebnu za uredno obavljanje prava lova, a prvi korak je izrada lovnogospodarske osnove – kaže Nevenko Jakopović, predsjednik Lovačke udruge Prepelica.

FOTO LU Prepelica

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Kako se riješiti prhuti

U odrasloj dobi perutanje vlasišta nešto je učestalije u muškaraca. Izražena prhut ostavlja svoje tragove na odjeći, što se pogotovo opaža na tamnijim odjevnim predmetima.

  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI