PRESTRAŠNO Majka se u 4 ujutro u kući posvađala sa sinom pa ga ubola kuhinjskim nožem!

Kako stoji u kaznenom nalogu, Ivana je "oko 4 sata ujutro u obiteljskoj kući, u cilju da tjelesno povrijedi svog sina, ubola ga kuhinjskim nožem u predjelu lijevog ramena, usljed čega je sin zadobio tjelesnu ozljedu u vidu ubodne rane promjera jednog centimetra uz manji krvni podljev"


Autor: podravski.hr — 04.12.2018. / 14:08 Crna kronika

Ilustracija / Žena je uhićena zbog napada nožem

Ivana (39), majka četvero djece, kaznenim je nalogom osuđena na pet mjeseci uvjetnog zatvora jer je u siječnju ove godine oko 4 ujutro u obiteljskoj kući kuhinjskim nožem ubola malodobnog sina s kojim se prije toga posvađala!
Kako stoji u kaznenom nalogu, Ivana je “oko 4 sata ujutro u obiteljskoj kući, u cilju da tjelesno povrijedi svog sina, ubola ga kuhinjskim nožem u predjelu lijevog ramena, usljed čega je sin zadobio tjelesnu ozljedu u vidu ubodne rane promjera jednog centimetra uz manji krvni podljev”.
Općinski sud u Bjelovaru prihvatio je kazneni nalog državnog odvjetništva te je Ivanu osudio na uvjetnu zatvorsku kaznu jer je, kako se navodi, nedvojbeno dokazano da je “drugoga tjelesno ozlijedila, a kazneno djelo je počinjeno prema bliskoj osobi, čime je počinila kazneno djelo protiv života i tijela – tjelesnom ozljedom”.
Na kazneni nalog osuđena majka može uputiti prigovor, ali nije poznato hoće li to učiniti. Ako ne učini, nalog će postati pravomoćan. U tom slučaju, uvjetna kazna može joj se zamijeniti zatvorskom ako u roku od godinu dana počini slično kazneno djelo. (rm)

Ilustracija / Majka je nožem nasrnula na sina

FOTO: ILUSTRACIJA