PRETRČAO BANDIĆU Jedna Mađerova kći radi u zagrebačkoj Gradskoj upravi, a druga u ZET-u

Starija kći Tajana Mađer Šimunić zaposlena je u gradskoj upravi, a mlađa, Lana Mađer, u ZET-u


Autor: podravski.hr — 04.01.2019. / 16:14 Aktualno

Tajana s ocem Mladenom Mađerom u središtu Novigrada Podravskog

Dok traje enigma zbog čega je Mladen Mađer, dojučerašnji saborski zastupnik HSS-a, prešao u zastupnički klub Milana Bandića, a tim će se slučajem, po prijavi šefa HSS-a Kreše Beljaka, pozabaviti i Uskok, doznajemo kako su obje Mađerove kćeri nedavno zaposlene u Zagrebu, i to u javnom sektoru.
Starija kći Tajana Mađer Šimunić zaposlena je u gradskoj upravi, a mlađa, Lana Mađer, u ZET-u.
– Tajana Šimunić raspoređena je, na neodređeno vrijeme, s danom 1. listopada 2018., na radno mjesto viši stručni suradnik za Centralni registar ljudskih resursa Grada (II. kategorija, potkategorija viši stručni suradnik, klasifikacijski rang 6.). Tajana Šimunić primljena je u službu u gradska upravna tijela temeljem natječaja koji je raspisala pročelnica Stručne službe gradonačelnika. Predmetni natječaj bio je objavljen u Narodnim novinama broj 29 od 28.3.2018., te na službenoj stranici Grada Zagreba – odgovorili su nam danas iz zagrebačke uprave.
Neslužbeno smo doznali kako je Lana Mađer, koja je završila pravni fakultet, dobila posao u ZET-u, ali za to do trenutka objave nismo dobili i službenu potvrdu iz te zagrebačke javne tvrtke.
Mađer danas nije htio razgovarati o razlozima svog „pretrčavanja“. Tek je potvrdio kako je jučer nazvao Beljaka i obavijestio ga da istupa iz HSS-a te da se učlanio u Stranku rada i solidarnosti Milana Bandića. (hš)

Kći Lana zaposlena je u ZET-u

FOTO: FACEBOOK