PREUSKA MU CESTA Pijani vozač u 5.20 ujutro probio zaštitnu ogradu i automobilom sletio s mosta

Najveća koncentracija od 2,37 promila zabilježena je kod 47-godišnjeg vozača bicikla zatečenog u Đurđevcu


Autor: podravski.hr — 15.06.2013. / 14:42 Crna kronika

KOPRIVNICA, KRIŽEVCI – Jutros oko 5.20 sati u mjestu Majurec kod Križevaca zbog neprilagođene brzine osobni automobil je probio zaštitnu ogradu mosta na potoku Glogovnica i sletio na zemljani nasip potoka te se prevrnuo se na krov, priopćila je policija. Vozač je ozlijeđen, a u policiji navode kako je bio pod utjecajem alkohola od 1,46 promila.
Jučer pak na Prekršajni sud u Koprivnici doveden je 26-godišnjak koji je taj dan u 14.45 sati u Novom Virju upravljao neregistriranim motociklom prije stjecanja prava na upravljanje, ne koristeći zaštitnu kacigu. Kažnjen je zatvorom od 29 dana uvjetno na 6 mjeseci i novčanom kaznom u iznosu od 2000 kuna, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja “A” kategorije u trajanju od 6 mjeseci, kada položi vozački za tu kategoriju.
Tijekom noći na subotu na području Ðurđevca provedena je preventivno-represivna akcija nadzora alkoholiziranosti vozača i tom je prilikom iz prometa isključeno devet vozača od kojih je 5 zadržano do otriježnjenja, a jedan je uhićen.
Najveća koncentracija od 2,37 promila zabilježena je kod 47-godišnjeg vozača bicikla zatečenog u Ðurđevcu.
Izvještava: MARCEL KOVAČIĆ
Na fotografiji: jutrošnja prometna nesreća u Majurcu