Pri kraju nadogradnja: Novi dom koristit će sve općinske udruge i mještani

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Radovi nadogradnje Vatrogasnog doma u Đelekovcu pri samom su kraju. Investicija je vrijedna 3,3 milijuna kuna, a sva potrebna sredstva Društvo je osiguralo kroz potporu iz fonda Europske unije.

Radovi su obuhvatili proširenje postojeće dvije garaže, nadogradnju još jedne garaže, spremišta i sanitarnog čvora te kata na kojem je smještena velika sala te uredski prostori.

– Od realizacije ovog projekta svi će mještani imati koristi. Uredski prostori na katu će biti namijenjeni za rad svih udruga s područja općine, dok će se sala koristiti za razne proslave i druženja – kaže Marijan Posavec, predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Đelekovec.

Preostali radovi završit će do kraja ovog tjedna te će nakon tehničkog pregleda vatrogascima i udrugama biti na raspolaganju i za korištenje.  

– Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli u realizaciju ovog projekta od iznimnog značaja za našu zajednicu – zaključio je Marijan Posavec.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI