Pri kraju obnova bivše policije: Gradske službe za rad s građanima uselit će 1. ožujka

Obnova bivše zgrade policije u samom središtu Đurđevca u završnoj je fazi. U tijeku je unutarnje uređenje i opremanje prostorija i plan je da se do 1. ožujka u zgradu usele sve gradske, županijske i državne službe. U zgradi je već ugrađeno i dizalo kako bi se osobama s invaliditetom omogućio pristup svim prostorijama.

Obnova je vrijedna 7,6 milijuna kuna, od čega 2,3 milijuna kuna sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, 1,5 milijuna Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, dok će preostalih 3,8 milijuna biti izdvojeno iz gradskog proračuna. Nakon završetka obnove u zgradi će biti smještene gradske i sve ostale službe za rad s građanima koji će tako na jednom mjestu moći obaviti sve administrativne poslove.   

Nakon preseljenja službi počet će i obnova zgrade gradske uprave u kojoj su trenutno smještene sve službe. U obnovu te zgrade bit će uloženo 15 milijuna kuna te će se iskoristiti za organizirano stanovanje osoba s invaliditetom. Taj projekt u potpunosti će se financirati novcem iz fonda Europske unije.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI