PRIJAVILI GA Klub: Sudac sudio pijan i napuhao 1,47 promila! Sudac: Nema šanse, pio sam poslije tekme!

Prozvani sudac ne skriva da je policajcu u dräger napuhao tu koncentraciju, ali tvrdi da je to bilo sat nakon utakmice jer je bio žedan pa je s društvom popio nekoliko piva i konjak


Autor: podravski.hr — 11.06.2013. / 12:06 Sport

KOPRIVNICA – Utakmica II. Županijske lige u Hlebinama između Lipe i gotalovečkog GOŠK-a podigla je mnogo prašine. Domaći su pobijedili, a gosti sasuli ‘drvlje i kamenje’ na linijskog suca Mladena Loparića, koji je, prema njihovim tvrdnjama, sudio potpuno pijan!
Nakon utakmice Gotalovčani su pozvali policiju, a sudac je doista napuhao 1,47 promila. Zbog toga su Savezu poslali prijavu protiv suca u kojem zahtijevaju da istraže slučaj i kazne odgovorne.
Prozvani sudac Mladen Loparić ne skriva da je policajcu u dräger napuhao navedenu koncentraciju. No, tvrdi kako je nakon utakmice bio žedan i da je s društvom popio nekoliko piva i konjak.
– Istina je da sam napuhao 1,47 promila, ali sat poslije utakmice kad više nisam službena osoba. Ako je netko smatrao da sam pod utjecajem alkohola za vrijeme utakmice, mogao je tada pozvati policiju, a ne poslije. Očigledno su se neki ljudi okomili na mene jer ne znaju kako bi drukčije dobili utakmicu od ekipe koja ispada iz II. Županijske lige, uz dva dosuđena kaznena udarca – kazao nam je sudac.
Iz GOŠK-a pak tvrde kako je sudac stigao na utakmicu pijan, da je napravio nekoliko pogrešaka na njihovu štetu koje su utjecale na rezultat i da se zabavljao na utakmici tijekom koje je pozirao gledateljima i šalio se s navijačima. Također, navodi se u njihovoj prijavi, sudac je na utakmicu stigao bez opreme tako da mu je domaći trener Mario Kiš dao kopačke, dali su mu i klupsku zastavicu, dok mu je dres posudio njegov kolega sudac Zoran Filip.
Zbog svega Gotalovčani traže disciplinski postupak zbog nedoličnog ponašanja suca Loparića i traže da se utakmica poništi i odredi nova.
Na fotografiji: Sudac Mladen Loparić tijekom sporne utakmice