Prijavili obnovu gradske tržnice na fond EU, radovi vrijedni 2,5 milijuna

Kako doznajemo u Gradu Đurđevcu, gradske su vlasti prijavile na EU fond projekt uređenja i modernizacije gradske tržnice Đurđevac. Vrijednost projekta je 2,5 milijuna kuna, a Đurđevčani od ministarstva očekuju sufinanciranje u iznosu od 600.000 kuna.

-U sklopu projekta demontirat će se postojeća infrastruktura i oprema tržnice, a sve u cilju poboljšanja uvjeta za korisnike tržnice te bolje prodaje domaćih prehrambenih proizvoda i cvijeća. Nova vizura gradske tržnice uključivat će moderan prostor uokviren lameliranim nosačima, ukrasnim pergolama i staklenim stijenama, a svakodnevni rad tržnice omogućit će se postavljanjem podnog grijanja – navode u Gradu Đurđevcu i dodaju kako će proizvodi svakodnevno biti dostupni lokalnom stanovništvu, stanovnicima prigradskih naselja, okolnih općina i mjesta, ali i svim ostalim posjetiteljima.

FOTO Grad Đurđevac

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI