Prijetila smrću socijalnoj radnici koja joj je oduzela djecu: “Doći će moj muž ovdje i sve vas dići u zrak”

Žena je u prostorijama Centra za socijalnu skrb verbalno napala i vrijeđala socijalnu radnicu koja radi na njezinom predmetu


Autor: podravski.hr — 10.07.2018. / 15:46 Crna kronika

Centar za socijalnu skrb u Koprivnici

Koprivnički su tužitelji na Općinskom sudu u Koprivnici podignuli optužnicu protiv 55-godišnjakinje zbog prijetnje smrću socijalnoj radnici.
Kako su priopćili iz Općinskog državnog odvjetništva, 55-godišnjakinja je 15. svibnja ove godine u prostorijama koprivničkog Centra za socijalnu skrb “verbalno napala i vrijeđala socijalnu radnicu koja radi na njezinom predmetu te joj je rekla da će njezin muž sve dići u zrak i ubiti ju”.
Kako smo neslužbeno doznali iz pravosudnih krugova, sukob se dogodio nakon što je koprivnički Centar njoj i suprugu oduzeo djecu. Zbog toga je, kako se najprije branila, u afektu socijalnoj radnici izgovorila spomenutu prijetnju. Djelatnica je tu prijetnju shvatila vrlo ozbiljno, a 55-godišnjakinja je na kraju kazneno prijavljena.
Inače, riječ je o ženi koja se liječi zbog problema psihičkih problema. Bez obzira na okolnosti, postane li optužnica pravomoćna čeka je suđenje na Općinskom sudu u Koprivnici. (ke)
FOTO: NIKOLA WOLF