Prilaz srednjoj školi i vrtiću dobit će pješačku stazu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Ulici dr. Ivana Kranjčeva u širem gradskom središtu počela je izgradnja nogostupa. Već je duže za stanare prioritet izgradnja pješačke staze jer njihova ulica služi kao prilaz srednjoškolskoj zgradi i Dječjem vrtiću Maslačak. Tom ulicom nerijetko pješače i vrtićarci prilikom redovnih šetnji i aktivnosti u gradskom središtu pa su gradski čelnici konačno među prioritete uvrstili i izgradnju pješačke staze u Ulici dr. Ivan Kranjčeva.

– Konačno smo dočekali izgradnju nogostupa i više nećemo biti prisiljeni hodati po cesti. Nogostupom će biti riješen i problem s kojim su suočeni vozači jer tijekom školske godine stvaraju se velike gužve zbog školaraca koji su prisiljeni hodati po cesti – kažu stanari.

U planu je gradske uprave i uređenje livade na kojoj se gradi dio nogostupa, a taj bi se prostor trebao iskoristiti i za proširenje parkirališta dječjeg vrtića jer pravi prometni krkljanac nastaje između sedam i osam sati te 15 i 16 sati kad roditelji dovode i dolaze po svoje mališane.

Foto Đuro Grčić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI