Pripremaju razne aktivnosti za mlade

Savjeta mladih grada Đurđevca u svom programu za ovu godinu predvidio je deset aktivnosti koje uključuju informiranje građana i mladih o postojanju Savjeta mladih putem društvenih mreža, suradnju s obrazovnim institucijama te upoznavanje mladih sa studentskim stipendijama koje osigurava Grad. Cilj programa je promicanje i zagovaranja prava, potreba i interesa mladih u Đurđevcu.

– U planu je i suradnja s tijelima Grada, promicanje talenata te organiziranje sportskih, kulturnih i drugih događaja za mlade. Želja nam je i pokretanje rada s volonterima – kaže Matija Bažulić, predsjednik Savjeta mladih grada Đurđevca. Članovi planiraju sudjelovati i u radionicama, susretima i konferencijama koje će organizirati gradske ustanove i udruge s temama povezanim s problemima mladih.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI