Pripremite se za ljeto uz anticelulitne masaže na Bazenima Cerine

Bazeni Cerine za cijeli mjesec travanj pripremili su odlične popuste na anticelulitne masaže – maderoterapiju koja će vas pripremiti za ljeto i pomoći da konačno postignete željenu figuru.

Maderoterapija tehnika je dubinske masaže u kojoj se koriste namjenski izrađena drvena pomagala – oklagije. Anatomski oblikovane oklagije uništavaju nagomilane masnoće i toksine te istovremeno unapređuju cjelokupno zdravlje. Radi se o potpuno prirodnom tretmanu koji je toliko ugodan da, osim za uklanjanje celulita, služi za opuštanje i oslobađanje od stresa.

Samo u travnju iskoristite 10% popusta na paket od pet dolazaka ili 20% na paket od deset dolazaka. Izaberite masažu koja vam najviše odgovara, a to su parcijalna masaža nogu ili kombinirana masaža nogu i ruku, trbuha ili leđa.

PROMOTIVNE CIJENE ZA TRAVANJ

Paket od pet dolazaka:

Parcijalna masaža (30 minuta) – 360 kuna (stara cijena 400 kn)

Kombinirana masaža (45 minuta) –  630 kuna (stara cijena 700 kn)

Paket od deset dolazaka:

Parcijalna masaža (30 minuta) – 640 kuna (stara cijena 800 kn)

Kombinirana masaža (45 minuta) – 1120 kuna (stara cijena 1400 kn)

Informacije i rezervacije na 048/240-570 ili recepcija.cerine@komunalac-kc.hr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI