Pripremite svoje uzorke: Uskoro izložba vina u Luki Ludbreškoj

U organizaciji ludbreške Udruge vinogradara i vinara Grački grozdek u Društvenom domu Luka Ludbreška 12. i 13 ožujka ove godine održat će se izložba vina. Organizatori pozivaju vinare da dostave uzorke u subotu 12. ožujka od 14 do 19  i u nedjelju 13. ožujka od 13 do 20 sati.

– Kotizacija za članove udruge za prvi uzorak iznosi 80 kuna, a za svaki drugi 50 kuna. Svi drugi kotizaciju za prvi uzorak platit će 100 kuna, a za svaki sljedeći 80 kuna – ističu organizatori.

15

Uzorci se dostavljaju u četiri boce od 0,75 litara ili u tri boce od jedne litre. Ocjenjivat će ih komisija sastavljena od petero renomiranih i certificiranih enologa, na čelu s predsjednicom Anom-Marijom Jagotić Korenika. Suorganizatori izložbe su općine Sveti Đurđ, Martijanec te Veliki i Mali Bukovec. Najboljima će diplome biti uručene sljedećega mjeseca u sklopu ovogodišnje manifestacije Đurđevo 2022.

FOTO Nikola Wolf

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI