Prisegnulo 13 rasinjskih vijećnika, umjesto Kolmana Vranešević

Održana je konstituirajuća sjednica i Općine Rasinja, te je zasad prisegnulo 13 izabranih vijećnika. Kako ističu u Općini, u roku od tri mjeseca trebaju se održati izbori za još dva vijećnika iz redova pripadnika manjine, tako da će nakon toga Općinsko vijeće Općine Rasinja imati 15 vijećnika. Za predsjednika Općinskog vijeća većinom glasova prisutnih vijećnika izabran je Zvonimir Fajfarić, a za potpredsjednika Ljubiša Grubačević.

Umjesto Danimira Kolmana, koji je izabran za općinskog načelnika, u Vijeće je ušao Milan Vranešević. Osim vijećnika, prisegu je dao i načelnik općine Danimir Kolman koji je čestitao izabranim vijećnicima i izabranom predsjedniku i potpredsjedniku te istaknuo da očekuje kvalitetnu suradnju i nastavak daljnjeg razvoja Općine Rasinja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI