PRIVEDENO ČAK ŠEST DIVLJAKA Nasilnik s 2,11 promila u Virju pretukao vlastitu sestru!

U dva dana pet 'razbijača' završila u bjelovarskom zatvoru. Dežurna sutkinja nije imala milosti i odmah ih je poslala na 'hlađenje'. Najratobornije bilo je u Virju, gdje je 43-godišnji divljak išamarao sestru


Autor: podravski.hr — 26.05.2013. / 11:31 Crna kronika

Ilustracija / Mladić je priveden na Prekršajni sud

KOPRIVNICA – Vikend je na koprivničkom Prekršajnom sudu zahvaljujući obiteljskim nasilnicima bio vrlo buran. Nakon zadržavanja na policiji, samo u petak i subotu prekršajnim je sucima privedeno čak šest obiteljskih nasilnika od kojih su petorica odmah završila u zatvoru.

U Borovljanima je 44-godišnjak pod utjecajem čak 3.00 promila alkohola izvrijeđao suprugu zbog čega je najprije završio na triježnjenju, a sutkinja ga je na osam dana poslala u zatvor. U Jagnjedovcu je 41-godišnjak u obiteljskoj kući pred djetetom izvrijeđao izvanbračnu suprugu. Bio je pod utjecajem 2,21 promila alkohola, a nakon triježnjenja sutkinja ga je na 15 dana poslala u zatvor.

Na dva tjedna ‘odmora’ u bjelovarskom zatvoru osuđen je i 49-godišnjak koji se ružnim riječima, psovkama i uvredama okomio na suprugu i tasta. Supruga ga je policiji prijavila nakon dva dana, a kad su po njega došli policajci, u sebi je imao 1,98 promila pa je zadržan na triježnjenju, a zatim vrlo brzo i u zatvoru.

S 12 dana bezuvjetnog zatvora dežurna sutkinja koprivničkog Prekršajnog suda ‘nagradila’ je ponašanje 43-godišnjaka iz Virja koji je s 2,11 promila istukao sestru. U subotu je, pak, 36-godišnjak iz Križevaca na tamošnjem Prekršajnom sudu zbog nasilništva osuđen na 20 dana bezuvjetnog zatvora.

Jedini od ‘veličanstvene šestorke’ koji je ostao na slobodi je 59-godišnji Legrađanin koji je pod utjecajem 1,74 promila alkohola u srijedu u 6.30 ujutro izvrijeđao suprugu, a kažnjen je s 1600 kuna. (ke)