Priznanja darivateljima za jubilarni broj darivanja krvi

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Općinsko društvo Crvenog križa Sokolovac u prostorijama Društvenog doma održalo je izvještajnu izbornu skupštinu. Za predsjednicu općinskog društva Crvenog križa ponovno je izabrana Eufemija Špiljak. U planu rada za iduće razdoblje planirane su aktivnosti i akcije koje će odraditi u suradnji s Gradskim društvom koprivničkog Crvenog križa, kao i Općinom Sokolovac – rekli su iz Društva.

Na Skupštini su dodijeljena i priznanja darivateljima za jubilarni broj darivanja krvi. Priznanja kod žena primile su Marina Hanžeković i Jelena Palatinuš za prvo darivanje, Marina Radić i Tajana Rižner za peto darivanje, za deseto darivanje Dalia Hanžeković, Dajana Tomac i Glorija Vuk, dok je priznanje za 20. darivanje dobila Marina Latin.

Kod muškaraca priznanja su dobili Goran Horvat, Ivan Kos i ŽeljkoVuk za prvo darivanje, za deseto darivanje priznanja su pripala Luki Banu, Miroslavu Brletiću, Milanu Rožiću te Matiji Tomiću. Renato Jug, Goran Radanović i Nenad Žarić primili su priznjanja za 20. darivanje, Željko Ivanić primio je priznanje za 30. darivanje, dok je za 40. darivanje priznanje pripalo Igoru Piljaku. Završnu zahvalnicu primila je Štefica Radić iz Domaja.

FOTO GDCK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI