PRIZORI STRAVE U JAGNJEDOVCU Podmetnuti požar progutao je cijelu kuću, dvije mačke i goluba pismonošu

Palikuća je godinama živio s majkom mladoga Jokića, ali je zapao u velike dugove zbog ovisnosti o kocki


Autor: podravski.hr — 02.03.2018. / 12:14 Aktualno

Ilustracija / Benzin je naglo eksplozivno planuo i zahvatio nesretnog mladića

Požar koji jučer podmetnuo sumanuti muškarac (54) potpuno je uništio obiteljsku kuću mladoga para Jokić u Jagnjedovcu kod Koprivnice. Naši reporteri danas su snimili apokaliptične prizore unutrašnjosti kuće koja je u cijelosti izgorjela. Materijalna šteta procijenjena je na oko 300.000 kuna. Palikuća je uhićen i određen mu je jednomjesečni istražni zatvor.

U požaru su, kako smo doznali, izgorjele dvije mačke i golub pismonoša, a psa je mlada žena spasila u zadnji čas. Reporteri Podravskog jučer su bili prvi na mjestu strašnog požara i zabilježili su OVE KADROVE.
Palikuća je zapravo godinama živio s majkom mladoga Jokića, ali je zapao u velike dugove zbog ovisnosti o kocki. Odselio se prije otprilike mjesec dana, ali nikako se nije mogao pomiriti s time da više ne živi u toj kući. Zato je došao s kanistrom i sjekirom ustrajan u nakani da zapali kuću, sebe i mladog vlasnika. Srećom, ovo potonje nije uspio. Njegova bivša partnerica nije bila u kući. Ona živi i radi u Austriji te povremeno dolazi doma u Jagnjedovec.
Kako izgleda kuća danas, pogledajte u našoj fotogaleriji. (rm)

FOTO: DUBRAVKO VUTUC / NIKOLA WOLF