Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

PROBLEM S PRILAZNIM PUTOM- Kad padne kiša niti hitna ne može do mene!

Dražen Maljak iz koprivničkog prigradskog naselja Jagnjedovec već duže bezuspješno pokušava riješiti problem s prilaznim putom do svoga imanja. Unatoč stalnim molbama gradskoj upravi, ističe on, na prilaznom putu nije postavljena odgovarajuća podloga koja je nužna kako bi autom mogao doći do svoje kuće.

– Nakon svake kiše prilazni je put u sve gorem stanju. Stroj koji je gradska uprava angažirala da uredi put samo mi je napravio veći problem. Ne tražim da se prilaz asfaltira, no ipak imam pravo zahtijevati da se postavi neka odgovarajuća podloga. Stalno slušam obećanja da će se prilaz urediti, ali nikako da se gradska uprava pobrine za postavljanje podloge koja bi omogućila normalan prilaz i mojoj kući – kaže Dražen Maljak.

Autom je do same kuće, dodaje on, nemoguće doći pa prijatelji koji mu dolaze u posjet moraju se parkirati tik uz cestu. Da mu se kojim slučajem nešto dogodi, ni vozilo hitne pomoći ne bi moglo doći do njegove kuće.

– Prilaz je na uzbrdici i kako se navoze samo sitni kamenčići, a ne šljunak, jednostavno je nemoguće s autom doći do moje kuće. Svi okolni putovi stalno se navoze, a neki se čak asfaltiraju, pa me zbog toga posebno žalosti činjenica da prilaz mojoj kući još uvijek nije uređen onako kako treba – zaključio je Dražen Maljak.

U gradskoj upravi ističu kako će u ovoj godini biti uređen dio prilaza koji je u njihovoj nadležnosti, a u sklopu programa održavanja nerazvrstanih cesta. (db)

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

Počinje sastanak

FOTO/VIDEO Plenković i ministri stigli u Koprivnicu, na kavi je i Martina Dalić

PODRAVSKI DOZNAJE

Legrađani imaju novog trenera, Čikovića na klupi mijenja legenda podravskog nogometa

JESENSKA MAFINESTACIJA

Udruga žena „Guščarice“ lužđanom u Grabrovnici kroz pjesmu, ples i veselje oživjela tradicijske običaje

KAŽNJEN JE UVJETNIM ZATVOROM

Zvonko susjedima Romima poručio: “Vužgal bum vas i zaklal skupa z decom”

tu, među nama

FOTO/VIDEO Nakon svinje od pola tone, Martin je uzgojio bikove koji teže tonu!

povodom dana policije osvrnuli se na stanje sigurnosti

Velika promjena u stopi kriminaliteta u podravskom gradu

Upišite pojam koji želite pretraživati