Problemi u prigradskom naselju: ‘Nakon svake kiše ne mogu ući u vlastito dvorište’

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Katici Sršek iz koprivničkog prigradskog naselja Draganovec asfaltiranje ceste u Ulici svetog Vida donijelo je samo probleme. Nakon asfaltiranja nije riješena odvodnja oborinskih voda ispred njene kuće pa joj prilikom svake kiše lokve i nanosi blata “blokiraju” ulaz u dvorište.

– Kišnica se slijeva i u dvorište pa mi i to stvara problem. Nakon kiše moram čistiti i blato koje ostaje na prilazu, a kad izlazim iz dvorišta, moram otvarati ogradu koja je namijenjena za ulaz auta – kaže Katica Sršek.

Problema s odvodnjom, dodaje Katica, nije bilo prije postavljanja novog asfalta. Sad je, dodaje ona, prisiljena sama smišljati način kako spriječiti stvaranje lokvi ispred njene kuće.

– Žalosno je da sam prepuštena sama sebi. Za mene bi bilo bolje da nisu asfaltirali cestu jer sad kreću kišna razdoblja i ulaz u dvorište stalno će mi biti  blokiran lokvama i nanosima blata – kaže Katica Sršek.

U gradskoj upravi ističu kako je Grad u ovoj godini uredio površinskom obradom više od 13 kilometara šljunčanih kolnika pa tako i cestu u Ulici sveti Vid u prigradskom naselju Draganovec.

– Nažalost, zbog velikih količina oborina u vrlo kratkom vremenu došlo je do problema prilikom odvodnje oborinskih voda. Problem na koji upozorava gospođa Sršek bit će utvrđen od strane stručnih službi nadležnih za održavanje nerazvrstanih cesta na području grada te riješen na odgovarajući način – kažu u gradskoj upravi.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI