Prodali još dvije parcele u poslovnoj zoni – dobili 2,5 milijuna kuna

Općina Koprivnički Ivanec početkom godine realizirala je još dvije kupoprodaje zemljišta u poslovnoj zoni. Prvo je poduzeće Mamodo d.o.o. Vinkovci kupilo parcelu na kojoj namjeravaju graditi sunčanu elektranu, a vrijednost zemljišta iznosi 679.158 kuna. Drugu parcelu kupio je OPG Posavec Ivan iz Peteranca te namjerava graditi spremište za žitarice i trgovinu za poljoprivredne strojeve, a parcela je vrijedna 1,7 milijuna kuna.

– S radošću moram istaknuti kako smo u zadnjoj godini mandata uspjeli do kraja pokrenuti Poslovnu zonu Koprivnički Ivanec. Uz to smo uspjeli prihodovati skoro 2,5 milijuna kuna prodajom zemljišta u poslovnoj zoni – istaknuo je općinski načelnik Mario Švegović.

U međuvremenu, Unija beton d.o.o. Zagreb radi na izgradnji postrojenja betonare, a namjeravaju širiti svoje poslovanje na novokupljenoj parceli. Poduzeće Bihor do.o. Botinovac također je kupilo parcelu na kojoj je planirana gradnja postrojenja za proizvodnju opreme za instalaciju grijanja, hlađenja i ventilacije. U tijeku je izrada projektno-tehničke dokumentacije.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI