Prodali još dvije parcele u poslovnoj zoni – dobili 2,5 milijuna kuna

Općina Koprivnički Ivanec početkom godine realizirala je još dvije kupoprodaje zemljišta u poslovnoj zoni. Prvo je poduzeće Mamodo d.o.o. Vinkovci kupilo parcelu na kojoj namjeravaju graditi sunčanu elektranu, a vrijednost zemljišta iznosi 679.158 kuna. Drugu parcelu kupio je OPG Posavec Ivan iz Peteranca te namjerava graditi spremište za žitarice i trgovinu za poljoprivredne strojeve, a parcela je vrijedna 1,7 milijuna kuna.

– S radošću moram istaknuti kako smo u zadnjoj godini mandata uspjeli do kraja pokrenuti Poslovnu zonu Koprivnički Ivanec. Uz to smo uspjeli prihodovati skoro 2,5 milijuna kuna prodajom zemljišta u poslovnoj zoni – istaknuo je općinski načelnik Mario Švegović.

U međuvremenu, Unija beton d.o.o. Zagreb radi na izgradnji postrojenja betonare, a namjeravaju širiti svoje poslovanje na novokupljenoj parceli. Poduzeće Bihor do.o. Botinovac također je kupilo parcelu na kojoj je planirana gradnja postrojenja za proizvodnju opreme za instalaciju grijanja, hlađenja i ventilacije. U tijeku je izrada projektno-tehničke dokumentacije.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI