Profesor s koprivničkog Sjevera, trostruki doktor znanosti napisao knjigu o ljubavi

O Nikši Sviličiću kažu da je renesansni čovjek, jedan od najpametnijih naših sugrađana. Oni koji ga poznaju govore da je među rijetkim vizionarima i misliocima tog kapaciteta. To bi njegova tri doktorata znanosti formalno i mogla potvrditi no, ipak važnija su djela, a tu mu nema premca…

Nikša Sviličić je znanstvenik, komunikolog, antropolog, glazbenik, filmski redatelj, pisac, prozaik, pjesnik i mnogo toga, a studenti koprivničkog Sveučilišta Sjever imaju baš to zadovoljstvo slušati njegova predavanja.

Nedavno je Nikša Sviličić izdao svoju novu knjigu, ovaj put o ljubavi pod nazivom “Zadnja postaja ljubav!”. Nagrađivani autor u njoj govori o pet nevjerojatnih priča o ljubavi u smrtonosnom zagrljaju pandemije, “u vremenu kad maske skrivaju lica, ali razotkrivaju srca.”

Komentari čitatelja koji su uspjeli doći do svog primjerka govore o njenoj kvaliteti u očima onih kojima je i namijenjena.

Podravski list i podravski.hr daruju vam jedan primjerak ove hvaljene knjige, sve što morate napraviti jest 1. Tagirati jednu osobu koju volite, 2. Lajkati objavu na našem facebook profilu i 3. Podijeliti objavu na svom zidu.

U petak poslijepodne objavit ćemo dobitnika knjige, odabranog nasumce uz pomoć aplikacije

Nikša Sviličić je, dodajmo i autor hit romana “Druga strana slutnje”, najboljeg hrvatskog romana u 2018. godini u izboru portala Čitaj knjigu. Dodajmo i kako je režirao višestruko nagrađivani dugometražni film Vjerujem u anđele (2009.) te skladao naslovnu pjesmu, Porinom nagrađenu, koju je izvodio Oliver Dragojević.

Nikša Sviličić

Dobitnik je niza priznanja u zemlji i inozemstvu, a u znanstvenim radovima uglavnom se bavi područjem komunikologije, informatologije i antropologije. Knjige se mogu kupiti na www.funditus.hr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI