Proglašena suša za pitomačko područje

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Članak je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Igor Andrović, župan Virovitičko-podravske županije, proglasio je elementarnu nepogodu za područje općine Pitomača uzrokovanu nedostatkom oborina tijekom lipnja i srpnja.

Suša je na pitomačkom području nanijela velike materijalne štete na jarim ratarskim te povrtlarskim, industrijskim i voćarskim poljoprivrednim kulturama. Poljoprivrednici koji su pretrpjeli štetu prijave mogu podnijeti do četvrtka od devet do 14 sati u Općini Pitomača ili na e-mail adresu goran.perovic@pitomaca.hr.

Uz prijavu potrebno je dostaviti presliku osobne iskaznice, kopije lista A zahtjeva za potporu, lista B za prijave površina za ovu godinu i bankovnog računa prijavitelja ako posjeduje zaštićeni račun te izjavu o osiguranju imovine. Obrasci se mogu preuzeti na ulazu u Općinu Pitomača i na internetskoj stranici Općine.

Foto: Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI