Proglašeni najbolji ribolovci: Mlađe kategorije oduševile rezultatima

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Sportsko-ribolovni savez Koprivničko-križevačke županije proglasio je najuspješnije ekipe i pojedince u sportskom ribolovu za 2019. godinu. Ekipno su nagrađeni ribiči iz ŠRK-a Štuka Torčec, i to kadeti za osvojeno prvo mjesto na kupu kadeta HŠRS-a, ali i juniori koji su također bili prvi na Kupu HŠRS-a. 

Nagrađeni su i kadeti ŠRK-a Đelekovec koji su na državnom kupu osvojili treće mjesto. Juniorke Podravke također su zaslužile odličje za prvo mjesto na državnoj smotri održanoj ovog ljeta na jezerima Jegeniš i Šoderica.

Priznanje Ribolovnog saveza dobile su i seniorke ŠRK-a Koprivnica, koje su bile srebrne na kupu HŠRS-a. Isto tako, osvojile su drugo mjesto u ligi seniorki, dok su seniori treći u 3. ligi sjever.

Odlični su bili i seniori Karasa iz Kuzminca, koji su među seniorskim ekipama iz našeg kraja ostvarili najbolji plasman, bili su brončani na državnoj smotri, a u ligi mladeži U-25 osvojili su treće mjesto.

U šaranskom ribolovu ŠRK Amur Drnje – Botovo osvojio je drugo mjesto na međužupanijskom šaranskom kupu, a u međužupanijskom kupu u lovu ribe udicom na plovak Bistra Repaš bila je druga, a Drava Novo Virje treća.

Pojedinačno su nagrađeni Karlo Tomašić iz ŠRK-a Štuka Torčec za prvo mjesto  mjesto na Kupu kadeta HŠRS-a, u kategoriji juniora David Pivar također za prvo mjesto na Kupu HŠRS-a.

Iz ŠRK-a Podravka, u kategoriji juniorke pojedinačno, nagrađena je i Mihaela Frančić za prvo mjesto na Kupu HŠRS-a. Iz ŠRK-a Koprivnica, među seniorima, priznanje je dobio Vlado Stubičar za treće mjesto 3. lige sjever, a iz ŠRK-a Peski Đurđevac, liga za mastere, pojedinačno prvo mjesto Ivica Vrabec, za pojedinačno drugo mjesto Tvrtko Krešić, te za treće mjesto u istom natjecanju Branko Prpoš. Priznanja su trebala biti uručena na godišnjoj skupštini Saveza, no zbog nastale situacije ona je odgođena.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI