Projekt ‘KUPID’: U kolovozu akcija čišćenja, predavanja, radionice i ‘dance fitness’

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U sklopu provedbe projekta ‘KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM’ koji je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u vrijednosti od 1.553.566,67 kuna kroz kolovoz, u Domu mladih Koprivnica, održat će se brojne aktivnosti u organizaciji udruge Kopriva.

Prva od njih održat će se 22.08. pod nazivom Zelena subota, a partneri u organizaciji udruzi Kopriva je UZOR Hrvatske. Od jutra će se održavati akcija čišćenja jednog od divljih deponija smeća u našoj okolici, a navečer će se u Domu održati projekcija tri kratka eko dokumentarna filma i tematska rasprava.

Pet dana kasnije 27.08. klub za starije osobe ‘Mariška’ održat će svoju ekološko – kreativnu radionicu u sklopu programa ‘Očuvanje prirode i globalni problemi’, a 28.08. će se okupiti čitateljski klub slijepih ‘Šišmiš’ kako bi prokomentirali knjigu ‘Dnevnik jednog nomada’ pisca Bekima Sejranovića koju će slušati u zvučnoj tehnici ovaj mjesec.

28. i 29.08. Pučko otvoreno učilište Koprivnica i Karla Lulić iz Udruge Dobar Film održati će dvodnevno predavanje iz ‘Osnova filmskog stvaranja’, a 29. 08. u organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Koprivnice za sve zainteresirane građane održat će se ‘Dance fitness’.

Foto: Facebook (Udruga Kopriva)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI