Projekt Living streets: Završni događaj uz večernje kino

U križevačkoj gradskoj upravi održan je međuodjelni sastanak predstavnika Grada Križevaca i Križevačkog laboratorija inovacija za klimu na kojem su predstavljeni zaključci provedbe aktivnosti u sklopu projekta Living Streets, daljnje aktivnosti i rezultati istraživanja. Radi se o projektu koji se provodio u ljetnim mjesecima kroz brojne aktivnosti i radne akcije kako bi se stambeni blokovi transformirali u održivo mjesto po mjeri građana.

Zaključak je kako je Living Streets učvrstio odnose među stanarima i potaknuo ih na neke daljnje aktivnosti i druženja. Također, sudionici sastanaka složili su se kako je potrebno i dalje provoditi aktivnosti ovakvog tipa, čak i kad sam projekt Living Streets završi. Najavljeno je i održavanje zaključnog eventa u sklopu „KLIKni na održivo“ festivala 25. i 26. rujna na kojem će se održati večernje kino, predstaviti detaljnije aktivnosti provedene u kvartovima uz hranu i piće.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI