Projekt Ludbreški plac: Na online sučelju nude domaće i fine proizvode

Grad Ludbreg u suradnji s Poljoprivrednom zadrugom Ludbreški kraj pokrenuo je akciju radi pomaganja lokalnim poljoprivrednicima i obiteljskim gospodarstvima da svoje proizvode prodaju putem online tržnice. Ludbreški plac osmišljen je na način da bude poveznica između potrošača i proizvođača te da tako kao zajednica pomognemo u očuvanju radnih mjesta i omogućimo opstanak našim poljoprivrednicima.

Kupnjom lokalnog proizvoda doprinosimo lokalnom gospodarstvu. Iz Grada Ludbrega pozivaju sve lokalne poljoprivredne proizvođače da ispune obrazac prijave koji je dostupan na mrežnoj stranici Grada Ludbrega – www.ludbreg.hr te da na taj način ponude svoje domaće proizvode svima kojima su potrebni.

– Jednako tako, pozivamo sve mještane da redovito posjećuju besplatnu platformu Ludbreški plac te kontaktiraju poljoprivredne proizvođače i naručuju njihove proizvode jer su njihovi proizvodi domaći i zdravi, proizvedeni u vašem okruženju. Sada je više nego ikad važno da se oslanjamo na vlastite resurse – zaključili su u gradskoj upravi. (pl)

FOTO Arhiva

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI