Ujutro uhićen jer je vozio pijan, navečer kao suvozač teško stradao u prometnoj koju je izazvao pijani prijatelj

Stradalog 20-godišnjaka oko 6.50 sati policajci su ulovili kako vozi pijan i bez vozačke dozvole. Napuhao je 0,84 promila pa su ga policajci uhitili i zadržali na triježnjenju


Autor: podravski.hr — 22.08.2018. / 18:40 Crna kronika

Pijani vozač sletio je i udario u stablo

Mladić (20) iz Pitomače teško je stradao u prometnoj nesreći koja se noćas dogodila oko 1.35 sati u Pitomači u Dravskoj ulici.
Vozač fiat brave, također 20-godišnjak iz Pitomače kojem su policajci izmjerili 0,63 promila alkohola, u jednom je trenutku zahvatio bankinu pa je došlo do slijetanja automobila u putni jarak te potom udara u stablo i prevrtanja na krov.
Stradali 20-godišnjak bio je suvozač, a prilikom udara u stablo i prevrtanja pukla mu je noga te je zaradio brojne ogrebotine i ozljede po glavi.
-Jutros je operiran u virovitičkoj bolnici i nadamo se da će se brzo oporaviti. Prijatelj koji je vozio imao je više sreće nego pameti jer je prošao samo s nekoliko ogrebotina – ispričao nam je danas dobar prijatelj ozlijeđenog 20-godišnjaka.
Zanimljivo je da su stradalog 20-godišnjaka jučer oko 6.50 sati policajci “uhvatili” kako vozi pijan i bez vozačke dozvole. Napuhao je 0,84 promila pa su ga policajci uhitili i zadržali na triježnjenju u policijskom apartmanu. Pušten je sinoć oko 20 sati te se, kako neslužbeno doznajemo, odmah našao s vršnjakom, a njihov noćni provod završio je prometnom nesrećom u kojoj je stradao. (db)

Vozač je prošao bez ozljeda, a suvozač je teško stradao

FOTO: ČITATELJ