PROLJETNO DARIVANJE Izvukli smo dobitnicu vrijednog dara – bicikla kojeg daruju Fortius bike shop i portal Podravski.hr

Sljedeći krug našeg proljetnog darivanja bit će idući tjedan, a detalje potražite u ponedjeljak, 30. travnja u Podravskom listu


Autor: podravski.hr — 28.04.2018. / 13:29 Stil

Ilustracija / Bicikl je često vaš najbolji prijatelj

Trgovina biciklima Fortius Bike Shop, Varaždinska cesta 23 iz Koprivnice, u suradnji s portalom Podravski.hr ovaj tjedan podarila je našoj sretnoj i spretnoj čitateljici vrijedan bicikl – Specialized Sirrus 2016.
Aplikacija Woobox slučajnim je odabirom odlučila da će bicikl dobiti čitateljica našeg portala Danijela Konfic koja je lajkala objavu na našoj Facebook stranici i u komentaru tagirala dvije osobe – Veroniku i Saru Konfic – kojima bi rado posuđivala svoju nagradu.
Dobitnica se treba javiti u Inbox naše Facebook stranice Podravski list kako bismo dogovorili detalje preuzimanja.
Čestitamo sretnoj dobitnici Danijeli Konfic, a vas pozivamo da se i dalje igrate s nama. Sljedeći krug našeg proljetnog darivanja bit će idući tjedan, a detalje potražite u ponedjeljak, 30. travnja u Podravskom listu.

Sretna dobitnica prema slučajnom izboru aplikacije Woobox

U Fortius Bike Shopu možete pronaći bicikl za svaku priliku, neovisno o tome da li se biciklizmom bavite profesionalno, rekreativno ili samo želite uživati u prirodi. Ponuda je zaista raznolika – cestovni bicikli, MTB, gradski, dječji, e-bicikli pa čak i rabljeni, a osim toga tu možete dobiti i sve potrebno za svog ljubimca, od dijelova i opreme pa sve do servisa.
Čitajte tjednik Podravski list i portal Podravski.hr i sudjelujte u velikom proljetnom darivanju.
I ne zaboravite: idući dar čeka vas već u ponedjeljak, 30. travnja.

Nagrada je ovakav bicikl