PROLJETNO DARIVANJE Poznato je tko će besplatno polagati vozački u koprivničkoj autoškoli RALLY

Autoškola RALLY iz Koprivnice u suradnji s našim portalom u povodu otvorenja (Potočna 8, Koprivnica) časti polaganjem vozačkog


Autor: podravski.hr — 21.04.2018. / 13:15 Stil

Počastite se besplatnim polaganjem autoškole

Autoškola RALLY iz Koprivnice u suradnji s portalom Podravski.hr u povodu otvorenja (Potočna 8, Koprivnica) časti ispitom i polaganjem B kategorije. Nagrada pokriva kompletne troškove autoškole (predavanja iz prometnih propisa u trajanju od 30 sati, predavanja iz prve pomoći u trajanju od 9 sati, vožnju u trajanju od 35 sati te troškove polaganja svih potrebnih ispita).
Igrali ste se s nama cijeli tjedan na našoj Facebook stranici, a mi smo – kako smo i najavili – jučer točno u podne izvukli sretnu dobitnicu. Internetska aplikacija Woobox slučajnim je odabirom odlučila – besplatno polaganje vozačkog dobila je Lidija Hegedušić.

Woobox je u petak izabrao dobitnicu

Čestitamo sretnoj dobitnici i pozivamo je da nam se javi u Inbox Facebook stranice Podravski list te nam ostavi kontakt podatke za dogovor.
No, to je tek početak proljetnog darivanja koje su za vas priredili portal Podravski.hr i tjednik Podravski list. Idući tjedan očekuje vas novi vrijedan dar iznenađenja, a detalje objavljujemo u ponedjeljak, 23. travnja u Podravskom listu. Čitajte Podravski list i Podravski.hr – isplati se!