PROMETNA NA ‘ZEBRI’ Vozaču koji je ‘tresnuo’ biciklista na pješačkom prijelazu 5000 kuna kazne

Vozač automobila naletio je na biciklistu koji se nepropisno kretao pješačkim prijelazom, priopćila ja danas koprivnička policija


Autor: podravski.hr — 24.07.2013. / 11:03 Crna kronika

NOVO!!! – Na Prekršajni sud u Koprivnici jučer je doveden vozač (33) koji je u ponedjeljak u 15.30 sati u Koprivnici upravljao automobilom unatoč izrečenoj zabrani upravljanja, upotrebljavao je mobitel tijekom vožnje i uzrokovao prometnu nesreću na pješačkom prijelazu. Kažnjen je novčanom kaznom od 5000 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije dva mjeseca, priopćila je danas koprivnička policija.

KOPRIVNICA – Automobil pokupio je biciklista na pješačkom prijelazu jučer oko 15.30 sati na raskrižju Zagrebačke i Varaždinske ceste u Koprivnici.
Vozač automobila naletio je na biciklistu koji se nepropisno kretao pješačkim prijelazom, priopćila ja danas koprivnička policija.
No, nije samo biciklista ‘zaslužan’ za tu prometnu. Kako javlja koprivnička policija, vozač upravljao je automobilom bez vozačke koja mu je ranije oduzeta, a pritom je i razgovarao na mobitel.
Foto: ILUSTRACIJA