[PROMO] Ako vam krediti i minusi ne daju da mirno spavate, Podravska banka ima pravo rješenje za vas

Kredit za refinanciranje najtraženiji je kreditni proizvod POBA-e, i to s razlogom


Autor: podravski.hr — 11.06.2018. / 9:30 Aktualno

Refinanciranje kredita u Podravskoj banci - nikad povoljnije i jednostavnije

Krediti za refinanciranje i gotovinski krediti za objedinjavanje kreditnih obveza i lakšu otplatu, novi su proizvodi Podravske banke te su u potpunosti prilagođeni potrebama svojih korisnika.
Kredit za refinanciranje najtraženiji je kreditni proizvod POBA-e, i to s razlogom. Klijenti su prepoznali jedinstvenu pogodnost kakvu ne nudi nitko drugi na tržištu, a to je objedinjavanje kreditnih obveza svih namjena u drugim bankama – gotovinskih, stambenih, prekoračenja po tekućem računu, limita po karticama i drugih u jednu manju mjesečnu ratu.
Novi kredit dolazi i uz povoljniju kamatnu stopu (efektivna kamatna stopa od 3,99 posto), ali i duži rok otplate. POBA-in kredit za refinanciranje osim toga nudi i refinanciranje kreditne obveze supružnika, a dodatni bonus je što se čak 30 posto kredita isplaćuje u gotovini.
Gotovinski kredit, s druge strane, omogućava korištenje brojnih pogodnosti koje korisnicima u konačnici olakšavaju otplatu kredita za vrijeme njegova trajanja. Prilagođava se potrebama korisnika i omogućava im da fiksiraju kamatnu stopu, zamrznu otplatu do čak 6 mjeseci, produže rok otplate do 18 mjeseci i tako smanje ratu, ali i da dopune postojeći kredit novim iznosom.
Posjetite najbližu poslovnicu Podravske banke te uz osobni pristup, fleksibilnost i brzinu realizacije usluge odaberite pravi proizvod skrojen upravo prema vašim potrebama.