PROMO/FOTO PAN helikopterom sletjelo 100.000 kuna za dobitnicu nagradne igre U roku odmah

Dobitnica glavne nagrade kazala je kako će, za početak, posjetiti Kubu, a onda odlučiti što će dalje


Autor: podravski.hr — 04.08.2018. / 13:59 Stil

Presretna Anamaria Oroš sa svojom nagradom

Kad helikopter sleti u malo selo poput Kuzminca, sasvim je sigurno da se radi o nesvakidašnjem doživljaju. Upravo takav jedinstven doživljaj ovu subotu priredilo je PAN pivo za dobitnicu glavne nagrade drugog kola nagradne igre U roku odmah.
Na nogometno igralište u Kuzmincu sletio je PAN helikopter, a Anamaria Oroš, dobitnica nagrade u drugom krugu nagradne igre, nakon vožnje iznad koprivničkog kraja preuzela je i osvojenu glavnu nagradu – vaučer od 100.000 kuna za putovanja. Osvajanje ove nagrade znači da će sama moći kreirati svoje putovanje – odlučiti gdje želi ići, želi li putovati sama ili u društvu – i to napraviti unutar dvije godine. Tako s osvojenim dobitkom može otići na jedno veliko ili više malih putovanja.
– Igrala sam od samog početka nagradne igre i iako sam se nadala nekoj nagradi, nisam niti u snovima očekivala da ću osvojiti ovu predivnu nagradu. Zaista, puno hvala Panu i Carsbergu Croatia što su mi omogućili da otputujem na mjesta koja sam oduvijek željela posjetiti. Prva destinacija je Kuba, a dalje ćemo vidjeti. Puno je lijepih mjesta, i jedva čekam da ih posjetim, naravno u društvu dečka koji se nagradi veseli jednako kao i ja – rekla je Anamaria koja je na vožnju helikopterom povela svoju obitelj, a sa zemlje su je pogledom pratili brojni mještani koji su joj došli čestitati na nogometno igralište u Kuzmincu.
U roku odmah nagradna igra PAN piva traje i dalje, a glavna nagrada posljednjeg kola je fenomenalni Volkswagen T-Roc, automobil za čiji bi upravljač mnogi rado sjeli. Za osvajanje ove fantastične nagrade igra traje do 31. kolovoza 2018. Svaki kod unesen u PAN aplikaciju ili na web-stranicu www.urokuodmah.hr u ovom razdoblju sudjeluje u izvlačenju glavne nagrade, ali i brojnih satnih nagrada. Naime, svakih 60 minuta elektroničkim se putem održavaju izvlačenja, što znači da računalo svaki dan sustavom slučajnog odabira izvlači 24 dobitnika i ‘u roku odmah’ ih obavještava da su dobili nagradu.
Do sada je PAN pivo tako podijelilo više od 2900 nagrada od kojih su mnoge, kažu nam, otišle upravo u podravski kraj.
Zato, ako već niste, ispod pull off čepa promotivne boce Pan Lagera ili Pan Zlatnog (radi se o povratnim, staklenim bocama) potražite 7-znamenkasti alfanumerički kod i zajedno sa svojim podacima unesite ga u Pan aplikaciju ili na web-stranicu www.urokuodmah.hr. Tko zna, možda sljedeći put kad PAN helikopter poleti slijetanje bude baš u vašem mjestu…