[PROMO] Klopizza časti: naša aplikacija izvukla je dobitnicu slasne jumbo pizze i dva pića po izboru

Sutra ide nova. Preksutra još jedna. I tako - danima i tjednima


Autor: podravski.hr — 16.01.2018. / 8:38 Stil

Krušna peć u Klopizzi iz koje izlaze samo najslasniji zalogaji

Imamo dobitnicu! Marijana Perić osvojila je prvu jumbo pizzu u Klopizzi s dva pića po izboru, odlučila je aplikacija Woobox slučajnim odabirom između onih koji su lajkali našu objavu i tagirali dvije osobe. Marijani čestitamo, a vas pozivamo da nam se opet pridružite jer danas kreće još jedna vesela nagradnjača pizzerije Klopizza.

Sretna dobitnica slasne jumbo pizze

Pizzeria Klopizza u srcu Koprivnice svaki će vas dan počastiti jednom stvarno veeelikom i slasnom miješanom jumbo pizzom s dva pića po izboru. Ako ste već bili u našoj pizzeriji, onda znate kakve pizze izlaze iz naše krušne peći. Vrhunske! Pripremljene od najkvalitetnijih sastojaka koje nabavljamo samo od provjerenih i poznatih prehrambenih kompanija, ispečene u novoj krušnoj peći iz koje se danonoćno čuje pucketanje suhih podravskih cjepanica.
Slasni zalogaji, pucketanje vatrice, topao ambijent koji je uređivao poznati akademski slikar Toni Franović – što vam drugo za sreću treba.
Svaki ćemo dan posebnom aplikacijom na Facebooku odabrati sretnog dobitnika te njegovo ime objaviti na našem portalu podravski.hr najkasnije do 12 sati. Taman da stignete isplanirati besplatan ručak. Pobjednik ili pobjednica potom se za dogovor moraju javiti u inbox Facebook stranice Podravskog lista.
[PROMOTIVNI SADRŽAJ]