[PROMO] Klopizza časti: evo tko je danas dobio jumbo pizzu po izboru i osvježavajuća pića

Klopizza će vam napraviti jumbo pizzu koju ste poželjeli


Autor: podravski.hr — 18.01.2018. / 7:11 Stil

Naši pizzamajstori ispunit će vam želju

Imamo novu dobitnicu koja će se osladiti jedinstvenom jumbo pizzom po želji i osvježavajućim pićima. Riječ je o Sandri Špoljarić Dautanec kojoj čestitamo na nagradi, a vas pozivamo da i dalje čitate naš portal jer igra i danas ide dalje. Ujedno podsjećamo da su dobitnici pizze dužni javiti se u inbox naše Facebook stranice Podravski list.

Kako smo upravo Sandru ‘izvukli’ kao sretnu dobitnicu? Za to je zaslužna naša šefica marketinga Ivana koju smo pitali da odabere jedan broj od 1 do 115. Ništa ne sluteći, Ivana je izabrala – 66. A mi smo nagradili točno 66. komentar po redu ispod ovog našeg teksta. Sandrin komentar u kojem je navela kako joj je najbolja pizza sa špekom i vrhnjem.
Pizzeria Klopizza u srcu Koprivnice nastavlja s akcijom darovanja jumbo pizze s dva pića po izboru najsretnijem i najspretnijem sudioniku naše nagradne igrice koja će trajati još danima i tjednima. Svaki dan bit će za nekoga sretan! Samo pazite, svaki dan vrijede nova pravila igre.
Dakle, čitajte podravski.hr, pratite našu Facebook stranicu i posjetite našu pizzeriju Klopizza u Svilarskoj ulici u Koprivnici.
[PROMOTIVNI SADRŽAJ]