[PROMO] Nedjelja navečer idealna je za opuštanje u sauni, pogledajte što su vam pripremili u Spa centru Cerine

Program uključuju sauniranje, vrtloženje zraka (aroma terapija), piling tijela morskom soli, odmaranje i opuštanje u relax sobi i brojne druge male detalje. Za vrijeme cijelog programa očekuje vas voće i zdravi čajevi


Autor: podravski.hr — 03.10.2018. / 14:01 Stil

Sauna u Spa centru Cerine na koprivničkim bazenima

„Sauna evening“ 07.listopada od 19:00 do 22:00 sata u Spa centru Cerine pomoći će Vam da se opustite i pobjegnete od svakodnevnog stresa. Izaberite vrijeme te se opustite uz programe vrtloženja zraka aromaterapijom i programa solju.
RASPORED PROGRAMA:
19:15/20:15/21:15 – AROMA VRTLOŽENJE ZRAKA I PILING MORSKOM SOLI
Program uključuju sauniranje, vrtloženje zraka (aroma terapija), piling tijela morskom soli, odmaranje i opuštanje u relax sobi i brojne druge male detalje. Za vrijeme cijelog programa očekuje vas voće i zdravi čajevi.
PREDNOSTI FINSKE SAUNE:
– Znojenjem izbacujemo iz tijela toksine,
– Potiče rad krvotoka,
– Ublažava upalne procese na koži te učvršćuje kožu,
– Jača imunološki sustav,
– Organizam pojačano izlučuje hormone dobrog raspoloženja (endofrin, serotonin i dopamin te hormon rasta koji je zaslužan za mladenački izgled kože i rast kose)
– Organizam najviše koristi ima od pojačanog znojenja.
Sve navedeno uračunato je u standardnu cijenu: 1 sat 30,00 kn, 2 sata 50,00 kn. Obavezno ponijeti sa sobom ručnik.
Poslušajte savjete našeg sauna stručnjaka koji je za vas pripremio najbolji raspored sauniranja u Spa centru Cerine. Nakon toga zaplivajte u bazenu i osvježite se raznim čajevima.

FOTO: KOMUNALAC