Promo: Podravska banka je najuspješnije trgovačko društvo u županiji u kategoriji banaka

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Podravska banka je najuspješnije trgovačko društvo u Koprivničko-križevačkoj županiji, u kategoriji banaka za 2018. godinu, te je primila nagradu Zlatna kuna županijske Gospodarske komore.

Tijekom čitave svoje povijesti, Podravska banka je nositelj razvoja i gospodarskog prosperiteta na području Podravine i Prigorja. Banka je u 2018. godini, ostvarila rast u svim strateškim segmentima poslovanja.

Ukupna bilanca je rasla 3,2%, na skoro 3,4 milijarde kuna. Ostvarena je dobit prije oporezivanja nešto preko 15 milijuna kuna te neto dobit od približno 12 milijuna kuna. Ukupni depoziti klijenata na kraju 2018. godine, iznose blizu 2,5 milijardi kuna i porasli su u odnosu na prethodnu godinu za 1,4%.

Najuspješniji u kategoriji banaka

Ukupni bruto plasmani klijentima iznosili su približno 2,1 milijardi kuna, što je za 5,7% više u odnosu na kraj prethodne godine. Pri tome je rast plasmana stanovništvu  iznosio gotovo 14% više nego godinu ranije.

Gospodarstvenicima na području Koprivničko-križevačke županije, plasirano je blizu 200 milijuna kuna za raznovrsne projekte razvoja poslovanja, čime se dokazuje konkurentnost ponude i posebni senzibilitet za podržavanje projekata važnih za razvoj i daljnji napredak lokalne sredine iz koje potječe.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI