[PROMO] Proizvode i usluge POBA-e prilagođene poljoprivednicima hvale i u OPG-ima diljem Podravine

OPG Dejan Šomoci od samog je osnivanja klijent Podravske banke, preko koje obavlja cjelokupni platni promet


Autor: podravski.hr — 11.06.2018. / 14:30 Aktualno

POBA nudi proizvode i usluge prilagođene potrebama poljoprivrednika

Briga o vlastitom zdravlju, a time i biranje kvalitetnih domaćih namirnica vrhunske kvalitete, u posljednje vrijeme postaje sve izraženije među domaćom populacijom. Stoga i ne čudi podatak o porastu broja malih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (OPG-a), gospodarstava na kojima osobe koje su članovi zajedničkog kućanstva obavlja poljoprivrednu djelatnost koristeći se vlastitim ili unajmljenim proizvodnim jedinicama.
U Koprivničko-križevačkoj županiji, u općini Drnje, smjestio se OPG Dejan Šomoci koji se bavi ratarskom proizvodnjom te obrađuje 220 hektara poljoprivrednog zemljišta. Ove će se godine na površinama gospodarstva u najvećoj mjeri uzgajati kukuruz i uljana repica, a slijede ih soja, šećerna repa i pšenica. Osim spomenute ratarske djelatnosti, OPG Dejan Šomoci obavlja usluge s poljoprivrednim strojevima za manja gospodarstva koja nemaju vlastitu poljoprivrednu mehanizaciju.
OPG je od samog osnivanja klijent Podravske banke, preko koje obavlja cjelokupni platni promet, a u raznolikoj paleti proizvoda pronašao je upravo ono što odgovara njegovu poslovanju. Radi se o cjelovitoj ponudi proizvoda i usluga koje su prilagođene potrebama poljoprivrednika poput financiranja nabavke poljoprivrednih strojeva (žitni kombajn i traktor), kupnje poljoprivrednog zemljišta te financiranja tekuće proizvodnje u poljoprivredi (priprema proljetne ili jesenske sjetve).
– Usluge prilagođene poljoprivrednoj djelatnosti, kojom se bavimo, jedan su od glavnih razloga što smo postali klijent Podravske banke. Dolazak u banku bez ikakvih opterećenja, fleksibilna i konkurentna rješenja te osobni pristup čine naše poslovanje lakšim jer nam ostaje više vremena za obavljanje ostalih aktivnosti na gospodarstvu, a financije u miru prepustimo Podravskoj banci – rekao je Dejan Šomoci.