Propalo pola ceste: “Vozači idu na vlastitu odgovornost, jer nikad se ne zna”

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Mještani Borovljana, mjesta u općini Novigrad Podravski, požalili su se na katastrofalno stanje ceste i odvodnog jarka u njihovu mjestu, točnije na ulazu u ulicu Trstovo brdo. Dio ceste odnosno asfalta se odlomio, a kanal pored puta sve je dublji jer sa svakom novom kišom voda odnosi zemlju. I šaht koji je postavljen tamo pao je u kanal, tako da sve skupa predstavlja opasnost za vozače jer se nikad ne zna, kažu mještani, kad će se asfalt nastaviti urušavati.

– Ovaj problem postoji već dvije godine, a ovuda svakodnevno prolaze automobili i pitanje je dana kad će netko stradati – kazao je Dejan Živković iz Borovljana.

Kako kaže, čim se problem pojavio obavijestili su Zdravka Brljeka, načelnika općine Novigrad Podravski, no do danas se ništa nije poduzelo kako bi se ovaj problem riješio.

– U nekoliko navrata obavijestili smo načelnika, no odgovora nema. Nažalost, to nije jedini problem u Borovljanima. Imamo javnu rasvjetu koja već dvije godine ne radi ispravno, bankine nisu pokošene i slično. Najviše nas muči ta opasna cesta i molimo načelnika da se čim prije ovaj problem riješi – veli Dejan Živković.

Načelnik Zdravko Brljek kaže kako zna za ovaj problem koji se javio još oko 2003. godine kada je u Borovljanima napravljena vodovodna mreža.

– Ove godine bilo je puno bujica na tom području pa je asfalt i kanal još jače oštećen. Jedino rješenje je postavljanje betonskih kanalica, a to ćemo napraviti do kraja listopada tako da bude sve u redu – rekao je načelnik Brljek.

Foto Čitatelj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Virovci obilježili Dječji tjedan

Društvo Naša djeca iz Virja prigodnim je aktivnostima obilježilo Dječji tjedan. Priređene su razne igre, crtanje dječjih motiva u parku u Virju te pisanje poruka

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI