Onima, kojima je stvarno potrebno- upute kako doći do propusnica

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Kako je stupila na snagu odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH, Stožer civilne zaštite grada Koprivnice izdavat će propusnice za napuštanje prebivališta ili stalnog boravka radi opravdanih razloga, kao što su obiteljski razlozi, poput pružanja skrbi djeci, te starijim osobama, ali i kupnja hrane i osnovnih potrepština.

Iz grada su istaknuli kako propusnice nisu potrebne za kretanje građana unutar grada, te prigradskih naselja koja spadaju pod grad Koprivnicu.

– Građani zahtjev za izdavanje propusnica mogu poslati elektroničkom poštom, koronavirus@koprivnica.hr ili putem telefona 048/279-555, na temelju tog zahtjeva građanima će biti izdana propusnica koju će povratno dobiti elektroničkom poštom ili će ju podići osobno u pisarnici u vremenu od 8 sati, pa do 12 sati. Građani se mole da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera, te osobe koje su u samoizolaciji ne mogu dobiti propusnicu – priopćili su iz Grada Koprivnice.

Isto vrijedi i za druge gradove u Podravini i Prigorju, mailovi za komunikaciju su stozer@ludbreg.hr za grad Ludbreg, za Križevce morate skinuti obrazac s gradske web stranice stranice i popunjenog ga vratite na mail: jelena.jakara@krizevci.hr , dok za Đurđevac vrijedi e mail grad@djurdjevac.hr, zahtjevi trebaju sadržavati ime i prezime adresu, OIB, datum od kada do kada je potrebna propusnica i razlog.

Foto Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI