Proslavljen Dan Općine Sveti Ivan Žabno

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Povodom Dana Općine Sveti Ivan Žabno danas je održana svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj su ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovali župan Darko Koren, zamjenik župana Darko Sobota i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar.

U proteklih godinu dana realizirani su radovi na izgradnji sekundarnog voda u Kenđelovcu, Brezovljanima, nastavak u Zagrebačkoj i Cvjetnoj ulici u Svetom Ivanu Žabnu te Pavlovićevoj ulici u Cirkveni, a kandidirana je i vodosprema u Tremi te je izrađen projekt buduće kanalizacijskog sustava od Škrinjara do Markovca Križevačkog. U završnoj je fazi i sanacija odlagališta otpada Trema Gmanje vrijedna pet milijuna kuna – rekao je Nenad Bošnjak, načelnik.

Prema riječima načelnika, radovi na dječjem vrtiću su završeni prije par dana te slijedi ishođenje uporabne dozvole. Projekt je financiran EU sredstvima u iznosu većem od sedam milijuna kuna.

Svi ovi projekti mogu ukazati na jednu iznimnu aktivnost, posebno u ove posljednje tri godine. Županija će i dalje nastaviti s podupiranjem projekata u Općini, a upravo je danas raspisan natječaj za izgradnju školske sportske dvorane vrijedne 15 milijuna kuna – istaknuo je župan, Darko Koren.

Foto (Koprivničko-križevačka županija)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI