Proslavljen Dan Općine Sveti Ivan Žabno

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Povodom Dana Općine Sveti Ivan Žabno danas je održana svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj su ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovali župan Darko Koren, zamjenik župana Darko Sobota i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar.

U proteklih godinu dana realizirani su radovi na izgradnji sekundarnog voda u Kenđelovcu, Brezovljanima, nastavak u Zagrebačkoj i Cvjetnoj ulici u Svetom Ivanu Žabnu te Pavlovićevoj ulici u Cirkveni, a kandidirana je i vodosprema u Tremi te je izrađen projekt buduće kanalizacijskog sustava od Škrinjara do Markovca Križevačkog. U završnoj je fazi i sanacija odlagališta otpada Trema Gmanje vrijedna pet milijuna kuna – rekao je Nenad Bošnjak, načelnik.

Prema riječima načelnika, radovi na dječjem vrtiću su završeni prije par dana te slijedi ishođenje uporabne dozvole. Projekt je financiran EU sredstvima u iznosu većem od sedam milijuna kuna.

Svi ovi projekti mogu ukazati na jednu iznimnu aktivnost, posebno u ove posljednje tri godine. Županija će i dalje nastaviti s podupiranjem projekata u Općini, a upravo je danas raspisan natječaj za izgradnju školske sportske dvorane vrijedne 15 milijuna kuna – istaknuo je župan, Darko Koren.

Foto (Koprivničko-križevačka županija)

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI