Provalio u kuću u Draganovcu, policija kaže: Budite dobri susjedi i prijavite sumnjive osobe

U Draganovcu je tijekom prosinca, u Bukovačkoj ulici, policiji nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću. Točna materijalna šteta i je li nešto otuđeno bit će poznato po dolasku vlasnika. Policija traga za nepoznatim počiniteljem. 

-Razvijajte dobrosusjedske odnose i ponašajte se samozaštitno prema tuđoj i svojoj imovini. O zapažanju sumnjivih osoba koje se bezrazložno zadržavaju u blizini Vaše zgrade, stana ili kuće, zapamtite detalje osobnog opisa, vozilo i druge detalje i o tome odmah obavijestite policiju na broj telefona 192 – apelira policija i dodaje:

-Neposredno uz kuću ne ostavljajte predmete koji provalniku omogućuju lakše penjanje (ljestve ili sanduci). Ključ ne ostavljajte ispod otirača, u posudama za cvijeće ili drugim lako dostupnim mjestima.

FOTO Ilustracija

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI