Prva JUMBO pizza Klopizze i portala podravski.hr je podijeljena, evo još jedne…

Podravski list profile
Sretnog dobitnika ili dobitnicu objavljivat ćemo svakog dana u kasnim popodnevnim satima

Prva JUMBO pizza u Klopizzi, u suradnji s portalom podravski.hr je podijeljena, a dobitnica je Silvija Tot koja je tagirala Roberta Tota i Filipa Tota. Svoju nagradu može konzumirati u Klopizzi, a samo mora doći s osobnom i dovesti prijatelja ili prijateljicu. Može i sama ukoliko je jaaaako gladna 🙂 mada će joj trebati barem još dvoje.

JUMBO pizzu u Klopizzi dijelimo svakog radnog dana. Za novu JUMBO pizzu sve što morate jest podijeliti na vašem zidu jednu od današnjih objava s naše facebook stranice. Dobitnika ćemo odabrati nasumce uz pomoć posebne aplikacije woobox. Pizzu možete konzumirati isključivo u Klopizzi.

Sretnog dobitnika ili dobitnicu objavljivat ćemo svakog dana u kasnim popodnevnim satima. Sutra ćemo objaviti novog dobitnika ili dobitnicu i novi zadatak.

Vaši podravski.hr i Klopizza

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Kozarevčani proslavili Rokovo

Mještani Kozarevca, naselja na području Općine Kloštar Podravski, proštenjem i zabavnim programom proslavili su blagdan svetog Roka. U zabavnom dijelu programa prirđen je turnir u

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti