Prva JUMBO pizza Klopizze i portala podravski.hr je podijeljena, evo još jedne…

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Prva JUMBO pizza u Klopizzi, u suradnji s portalom podravski.hr je podijeljena, a dobitnica je Silvija Tot koja je tagirala Roberta Tota i Filipa Tota. Svoju nagradu može konzumirati u Klopizzi, a samo mora doći s osobnom i dovesti prijatelja ili prijateljicu. Može i sama ukoliko je jaaaako gladna 🙂 mada će joj trebati barem još dvoje.

JUMBO pizzu u Klopizzi dijelimo svakog radnog dana. Za novu JUMBO pizzu sve što morate jest podijeliti na vašem zidu jednu od današnjih objava s naše facebook stranice. Dobitnika ćemo odabrati nasumce uz pomoć posebne aplikacije woobox. Pizzu možete konzumirati isključivo u Klopizzi.

Sretnog dobitnika ili dobitnicu objavljivat ćemo svakog dana u kasnim popodnevnim satima. Sutra ćemo objaviti novog dobitnika ili dobitnicu i novi zadatak.

Vaši podravski.hr i Klopizza

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI