Prvenstvo: Đurđevački Peski najbolji u seniorskoj konkurenciji

Zajednica sportsko-ribolovnih klubova Đurđevac na izletištu Čarda u Novom Virju organizirala je prvenstvo Zajednice u lovu ribe udicom na plovak. U kategoriji kadetkinja prvo mjesto osvojila je Drava iz Novog Virja u sastavu Marina Posavec, Sara Sabolić i Vita Marčinko. U kategoriji kadeta prvo mjesto osvojila Drava iz Novog Virja u sastavu Karlo Živko, Mihael Carek i Matijas Vranić, dok je drugo mjesto pripalo Graničaru iz Ždale u sastavu Mihael Horvat, Lovro Kumer i Florijan Tot.

U kategoriji seniorki prvo mjesto osvojila je ekipa Picoka iz Đurđevca u sastavu Ivana Pregiban, Lidija Prpoš i Barica Patačko. U kategoriji seniora prvo mjesto osvojili su Peski Đurđevac u sastavu Tvrtko Krešić, Branko Prpoš i Dino Jeftimov. Drugo mjesto pripalo je Dravi iz Novog Virja u sastavu Franjo Marčinko, Igor Petrović i Bolto Dorenec, treće Štuki iz Ferdinandovca u sastavu Josip Hosi, Vjekoslav Kopljarević i Tomislav Kožar, četvrto Bistri iz Repaša u sastavu Josip Pregiban, Darijan Patačko i Vedran Bukovčan te peto Šaranu iz Molva u sastavu Božidar Sabočanec, Ivan Vedriš i Danijel Kopričanec.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI