Prvenstvo: Kečiga iz Podravskih Sesveta i Šaran iz Molva najbolji

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Đurđevačka Zajednica sportsko-ribolovnih klubova na jezeru Drnić u Novom Virju i izletištu Zeleni breg u Repašu organizirala je prvenstva Zajednice u lovu šarana i udicom na plovak.

Dečki iz Sesveta

Na prvenstvu u lovu šarana nastupilo je šest ekipa, a titulu pobjednika osvojio je Sportsko-ribolovni klub Kečiga iz Podravskih Sesveta s 84,11 kilograma ulovljene ribe. Drugo mjesto osvojila je ekipa Graničara iz Ždale s 80,01 te treće Peski sa 65,13 kilograma ribe. Ukupno su ulovljena 34 šarana te četiri amura.

Ekipa Peski

I na prvenstvu u lovu ribe udicom na plovak nastupilo je šest klubova. U kategoriji kadetkinja i kadeta prva mjesta osvojila je Drava iz Novog Virja te druga Graničar iz Ždale. Kod juniora titula pobjednika pripala je Bistri iz Repaša. U ukupnoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Šaran iz Molva, drugo Drava iz Novog Virja te treće Štuka iz Ferdinandovca.

– Ovim prvenstvom zaključili smo natjecateljsku sezonu. Najbolje ekipe dobile su prigodne nagrade, a priređena su i druženja s osvrtom na ostvarene rezultate u ovoj sezoni koja je bila uspješna za naše klubove – kaže Siniša Filipović, predsjednik đurđevačke Zajednice sportsko-ribolovnih klubova.

Ribolovci iz Ždale

FOTO Ivan Herman

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI